Villa Odinslund Villa Johanneberg

Konferens i centrala Göteborg

...i prunkande trädgård och med solsken på kind satt Grosshandlare Kobb & Arkitekt Edelsvärd på teverandan och smed planer för sina fortsatta samarbeten...

 

Det är i alla fall så vi tänker att det gick till när August Kobb lade grunden för sitt teimperium i sommarhuset Villa Odinslund där i mitten av 1800-talet. Nu vill vi erbjuda er samma unika miljö att konferera och lägga strategierna för ert företags framtid bara ett stenkast från Korsvägen, mitt i Göteborg.

Villans övervåning är inredd med konferensrum för grupper upp mot 30 personer och huserar även mindre rum för de mindre mötena. I vår största sal, på första våning, tar vi gärna emot de större grupperna eller dukar för mingel och middag efter konferensen.

Stans bästa lunch, tillsammans med förfriskningar och fika, ingår i alla konferenspaket och dessa kan med fördel avnjutas i trädgården eller på terrasserna vid fint väder. Självklart är alla våra rum är modernt utrustade för att möta dagens behov för din konferens, med projektor och trådlöst internet, och för de gäster som väljer egen bil finns gott om gratis parkeringsplatser på husets baksida.

 Ring 031-409810 för att göra en bokning av er konferens.

*Då vi är kollektivavtalsanslutna så följer vi Visitas avbokningsregler och allmänna vilkor för konferenser och gruppbokningar. >4 veckor avbokning / 25%.   >2 veckor avbokning / 50 %