Helstekt ryggbiff serveras med ett potatisstomp smaksatt med rostad vitlök, tomatiserad rödvinssås, vispat smör med smak av körvel & dragon samt en ljummen ragu på svamp & syltlök.
Halstrad fisk och skaldjursterrin serveras med Sandefjordsås smaksatt med forellrom och gräslök, dillsmaksatt potatispuré samt sallad på sockerärtor & sticklök
onsdag 1 februari
Helstekt ryggbiff serveras med ett potatisstomp smaksatt med rostad vitlök, tomatiserad rödvinssås, vispat smör med smak av körvel & dragon samt en ljummen ragu på svamp & syltlök
Pankopanerad sejfilé serveras med dansk remouladsås, grillad citron, krossade gröna ärtor samt dillslungad färskpotatis toppas med gräslökssallad
torsdag 2 februari
Klassiska Wallenbergare serveras med len potatispuré, sauterade bönor & rödlök, Villans smörade kalvsky samt rårörda lingon.
Pankopanerad sejfilé serveras med dansk remouladsås, grillad citron, krossade gröna ärtor samt dillslungad färskpotatis toppas med gräslökssallad
fredag 3 februari
Klassiska Wallenbergare serveras med len potatispuré, sauterade bönor & rödlök, Villans smörade kalvsky samt rårörda lingon
Vitvinspocherad koljafilé toppad med ljummen sallad på cocktailtomat, basilika och olivolja serveras med grönsakslasagne, len citronkräm och riven parmesan