Klassisk Biff Rydberg gjord på oxfilétärningar, råstekt potatis samt brynt lök serveras med saltgurka, pepparrot, äggula och senapskräm
Pot au Feu på torsk, kolja & räkor serveras i en vitvinssås smaksatt med tryffel, dillslungad färskpotatis, grönsaksjulienne, örtkräm samt vitlöksbröd
tisdag21 juni
Klassisk Biff Rydberg gjord på oxfilétärningar, råstekt potatis samt brynt lök serveras med saltgurka, pepparrot, äggula och senapskräm
Pot au Feu på torsk, kolja & räkor serveras i en vitvinssås smaksatt med tryffel, dillslungad färskpotatis, grönsaksjulienne, örtkräm samt vitlöksbröd
onsdag22 juni
Klassisk Biff Rydberg gjord på oxfilétärningar, råstekt potatis samt brynt lök serveras med saltgurka, pepparrot, äggula och senapskräm
Pot au Feu på torsk, kolja & räkor serveras i en vitvinssås smaksatt med tryffel, dillslungad färskpotatis, grönsaksjulienne, örtkräm samt vitlöksbröd
torsdag23 juni
Ört- & vitlöksmarinerad ljummen rostbiff serveras med rostad potatis, klassisk dansk remouladsås, rödvinssky samt rostad lök och syrad rödlök-& rättikasallad
Pot au Feu på torsk, kolja & räkor serveras i en vitvinssås smaksatt med tryffel, dillslungad färskpotatis, grönsaksjulienne, örtkräm samt vitlöksbröd